Velkommen

Når I har fået anvist en plads i Strandloppen, må I gerne kontakte os, så vi kan aftale besøg og i øvrigt nærmere omkring barnets start i vuggestue eller børnehave. Når I kommer på besøg bliver I vist rundt af en af medarbejderne fra den gruppe, som jeres barn skal gå i. I vil få informationer om dagligdagen i Strandloppen, møde resten af personalet og de øvrige børn, og endelig kan I aftale nærmere vedrørende jeres barns start. 

Vi har en lille pjece, der indeholder praktiske oplysninger vedrørende mødetider, måltider, sovetider m.m. som I får udleveret, og vi vil også gerne høre lidt fra jer om jeres barn. Vi kan også aftale flere besøg inden barnets start, hvis der er behov for det, I er altid velkomne til at komme forbi, så barnet kan lære børn, voksne og omgivelserne at kende inden hverdagen starter.

Mange børn har glæde af langsom indkøring med korte dage i begyndelsen, gerne sammen med mor eller far, for at få en god og tryg start i institutionen, det aftaler vi efter jeres og jeres barns behov. 

Vi er naturligvis ekstra opmærksomme på barnets reaktioner i starten, og det er vigtigt for det videre forløb, at I gør opmærksom på, hvis der er noget I er usikre på eller vil vide mere om. Har I behov for en samtale, kan I altid sige til, så finder vi et tidspunkt, der kan passe.